domingo, 18 de octubre de 2009

MIRAR/NARRAR


He agafat aquesta foto per què es veu com en aquest món hi ha gent que no te les mateixes condicions que nosaltres. Que en una punta viuen d'una forma, i en l'altre tot és molt diferent.

Aqui es veu que un nen que no té més de 10 anys ha de treballar per viure, per poguer menjar, o tindre algun tipus de recurs. Mentres que al fons de la imatge, es veu una ciutat, a on els nens poden estudiar, tenen casa a on viure, poden tindre higiene, i quan son petits no han de treballar.

Es una tristessa que nens tant petits hagin de treballar, perque no viuen la vida com hauria de viura-la un nen de la seva edat, com hi pot haver-hi llocs en el món, on l'aigua estigui tant bruta, on no tinguin ni ponts que estiguin en condicions, i com ells mateixos han de transportar les coses d'una banda a l'altre.

També ens demostra que nosaltres hem d'estar felisos amb el que tenim, ja que nens d'altres paisos viuen d'una forma molt pobre, i ells en tindre un mínim del que tenim nosaltres en tindrien mes que suficient.


Sergi Masana 1B

No hay comentarios:

Publicar un comentario