lunes, 19 de octubre de 2009

Irene Sans Marsal 1C





Un home que s’acava de llevar de dormir i té a la má un cigarret encès, està mirant per la finestra pensant que li aguarda en el dia d’avui, pensan si serà un dia qualsevol com el d’ahir o tenin l’esperança de que sigui un dia diferent a tots els demés, per exemple tenint la esperança potser de trobar treball.
I així si el troba sortir d’on viu i poder-se permetre un lloc de vida molt millor en solitari i no compartir-lo amb ningú més que el que te a hores d’ara.
A la cara se li reflecta una mirada de joia i de templança potser és perque té seguretat en ell mateix.





Una noia amb pensaments radicals ( anarquistes ).
Una noia amb pensaments radicals (anarquistes).
És una noia que te molta rebeldia i per com té l’habitació decorada es poden saber molts dels seus ideals i dels seus gustos.
Els estampats de la paret, coixí, barret i caixa vol dir que es una noia probablement “punk” els i fascina aquesta classe d’estampats.
El poster amb la A vol dir que te ideals anarquistes o bé li agradaria la idea de que hi hagués anarquia i les eines que té a la paret reflecten una lleu sencació de rabia, peque no es molt comú tenir un ganivet, una serra etc. a la habitacio penjades com a decoració.


Petits infants vivint al carrer entre la misèria, les malalties i alguns sense la unitat familiar.
Estan en condicions pèssimes de vida. Sense escola, sense un lloc digne on poder viure, sense tenir un lloc per dormi, sense on poder estar en família, sense un mínim de roba i cuidats vitals per viure i segurament patint fam.
Els habitatges estan estructurats en mig d’una via de tren abandonada i dona l’efecte que mes cap endins de les primeres cases tenen un petit mercat amb toldos i es veu mes tànsit de gent.div>






No hay comentarios:

Publicar un comentario